Головна Новини Весільна виставка “Весілля. Весна 2012” в об’єктиві

Весільна виставка “Весілля. Весна 2012” в об’єктиві

Весільний фестиваль відбувся, але в пам’яті учасників і гостей він залишиться ще надовго.

Ми ж пропонуємо вашій увазі, фото звіт з двох днів цього феєричного дійства, таким, яким його побачив крізь об’єктив фотограф студії «АртЛюкс» Юрій Зелененький.

Ми поцікавилися, чи  багато наречених замовило собі фото послуги цієї студії на Весільній виставці.

“Весільними послугами цікавилися реальні потенційні молодята та їх батьки. Особливою популярністю користувалися подарункові сертифікати. Ми  ж цікавилися кому зазвичай їх купляють, і виявилося, що наймодніший подарунок сучасній жінці – подарунковий сертифікат на фотосесію.

Даруючи сертифікат на фотосесію коханій жінці, підкреслються те, що її вважають найкрасивішою – такою, з якої варто писати фотокартини. Що вже казати про особливий зміст світлин молодої матусі з її дітками – образ істинної жіночності, увіковічнення трепетної миті. Адже малюки так швидко ростуть, а фото залишиться теплою згадкою на все життя. – про це нам розповіла Ірина Зелененька учасниця Чемпіонату по метанню весільних букетів, представниця студії «АртЛюкс»

Ми ж цікавилися кому зазвичай їх купляють, і виявилося що це молоді начальниці, дівчатка підліткового віку, або ж друзі дарують їх молодим парам на заручини чи весілля. Такі сертифікати дуже часто рятують, коли не знаєш що подарувати людині, у якої все є.

Фото: Юрій Зелененький студія АртЛюкс