Головна Народна трибуна Молодь з Шумської ОТГ підкорила Туреччину (Фото)

Молодь з Шумської ОТГ підкорила Туреччину (Фото)

Зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Тополина», який діє при Шумському центрі позашкільної роботи, а його засновником і незмінним художнім керівником є хореограф Сніжана Паламар, з 12 по 22 жовтня бере участь у Міжнародному фестивалі «Dance and Musіc Festіval».

Цей популярний серед європейських країн творчий конкурс-змагання цьогоріч проходить у мальовничому місці – на турецькому середземноморському узбережжі, у місті Кемер, в 42 км від всесвітньовідомої Анталії. Шумчани своєю непересічною виконавською майстерністю, прекрасними національними костюмами просто завоювали прихильність до себе з боку глядачів та учасників цього престижного фестивалю, пише Шумськ Інфо

Варто зазначити, що «Тополина» бере участь в «Dance and Musіc Festіval» в програмі «Обдаровані діти». Дійство продовжується і розширеною інформацію, враженнями від поїздки протяжністю майже у 2 тис км через три країни – Румунію, Болгарію, Туреччину – ми поділимося, поспілкувавшись з «тополинівцями» відразу після їхнього повернення до Шумська.