Головна Народна трибуна ЗеКандидат Гевко – хто це?

ЗеКандидат Гевко – хто це?

Партія «Слуга народу» в нашій області оголосила своїми кандидатами «нові обличчя». Однак виглядає так, що на округах від Зе балотуються просто випадкові люди. На 167-му окрузі кандидат від Зе Володимир Гевко влаштовує для виборців безкоштовні шоу команди «VIP-Тернопіль», у яку входить його рідний брат Віктор.

Очевидно, популярний брат-комік – це єдине досягнення в житті, яким може похвалитися кандидат Гевко. Оскільки сам він те й робив, що постійно брав участь у виборах від різних партій та ніколи їх не вигравав. До речі, безкоштовні агітаційні концерти – це форма підкупу виборців. Але Володя не надто переймається тим, що порушує закон, очевидно, таких законів він просто не знає.

Гевко народився у Товстому Заліщицького району. Виріс, поїхав вчитися до Тернополя і там залишився назавжди. Місце народження – це єдине, що пов‘язує Гевка з нашим округом. У Тернополі Володя теж нічим особливо не відзначився. Він ніколи не був активістом, не брав участі у громадському житті міста. Міняв партії, від яких балотувався у місцеву раду, але щоразу безрезультатно. Останніх 5 років числився членом БПП, з якої вийшов тільки після інавгурації Зеленського.

Таким чином завдяки своєму брату-коміку Гевку вдалося стати вже «слугою народу». І тільки перед цими виборами Гевко згадав про свою «малу батьківщину», і тепер б‘є себе в груди, як багато він зробить для округу, про який він абсолютно нічого не знає. І не буде знати, якщо виграє, бо це йому вже буде знову не цікаво.

До речі, у головному списку «Слуги народу» до парламенту під №22 затесався не хто-небудь, а… кум Медведчука! Андрій Холодов, як з’ясували журналісти, має у власності елітний маєток у Відні і є кумом голови партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука. Ось такі вони, «нові обличчя»…