Головна Народна трибуна Бажаєте обрати автоматичні гаражні ворота за 20 хвилин в Івано-Франківську? Читайте новий...

Бажаєте обрати автоматичні гаражні ворота за 20 хвилин в Івано-Франківську? Читайте новий лайфхак від brama-market.lviv.ua

Для справжнього автолюбителя мало що порівнюється з улюбленим авто. Щоб навіть за вашої відсутності машина була в безпеці необхідно облаштувати захищене гаражне приміщення. Пропозицій від виробників багато, тому brama-market.lviv.ua вирішила спростити вашу задачу, та розповісти, на які деталі слід звернути увагу. За цим посиланням пропонуємо ознайомитись з асортиментом воріт для гаражу.

Ворота підйомного типу

Одна з найбільш поширених брам — секційна. Отже, з неї ми й почнемо. Для початку відмітимо, що моделі з сендвіч-панелей з’явились нещодавно. Їх основна перевага в зручному способі управління, а саме підйомі полотна та фіксація під стелею.

Єдина незручність, яка може виникнути — вимоги до пристелі. Відстань від верхньої точки отвору до стелі — не менше 21 см. Проте, навіть ця проблема вирішується. Багато виробників (наприклад, Ryterna, Alutech) пропонують розширення притолоки за допомогою фальшпанелі.

5 факторі, що вказують на якість товару:

  1. Трос — являється тягловою силою, що пересуває стулку. Перед монтажем перевірте цілісність. Після встановлення брами зверніть увагу на кріплення та їх міцність.
  2. Направляючі — ключовий елемент, адже по ним пересувається полотно до гори. Обирайте модель з максимальною товщиною металу. Оптимальний показник — 1.5 мм. Конструкція повинна бути без проміжків.
  3. Механізм балансування — компенсує вагу та забезпечує плавність руху. Фахівці рекомендують встановлювати моделі з торсійним механізмом. Він не лише збільшує робочий ресурс (25 000 повних циклів), а й підвищує безпечність використання.
  4. Сендвіч-панелі — складають основу полотна та відповідають за теплоізоляцію. Основою конструкцію мають бути сталеві листи. Прослідкуйте за щільністю пінополіуретанового заповнення (від 42 кг/м3).
  5. Автоматизація, також має вплив на справність конструкції. Зверніть увагу на потужність приводу. Обираючи модель відштовхуйтесь від габаритів та ваги полотна.

Цікаво знати! Секційні ворота від Kruzik відрізняються незвичайним оформленням. Покриття виконується за допомогою технології цифрового друку Dura Print.

Особливості відкатних брам

Наразі існує 2 типи розсувних воріт, а саме з консольним механізмом та підвісні. Перший має спрощену консрукцію. Щодо консольних брам, то тут використовується складніший, але надійніший механізм.

Розглянемо особливості двох типів:

  1. Конструкція підвісних брам основана на використанні верхніх рейок. Рейка має бути виготовлена з товстої сталі. Полотно пересувається по ній за допомогою вбудованих коліс.
  2. Опорою воріт з консольним механізмом являється підлога. Балка закріплюється на полотні і пересувається по роликовій платформі, котра встановлюється на фундаменті.

Цінова політика

Вартість гаражних брам, залежить від багатьох факторів. Перш за все, це тип, розміри, комплектація та автоматика. Проте придбавши більш дешеву модель, не звертаючи уваги на недоліки, можна потрапити в халепу. Найпростіша з неприємностей — передчасний вихід конструкції з ладу. А от найгірша — завдання шкоди здоров’ю у разі обриву полотна, тому не купуйте моделі виготовлені в кустарних умовах.

Ми пропонуємо брами європейських виробників, чия продукція відповідає нормам безпеки ЕС.

Порівняємо

 

Ryterna (Литва), мм

Kruzik (Чехія), мм

2500х2260 — 25 500 грн

2500х2800 — 23 917 грн

3000х2040 — 25 226 грн

3000х2500 — 25 044 грн

3000х2760 — 29 614 грн

3000х3000 — 26 695 грн

 

Де замовити браму в Івано-Франківську?

Зазирнувши на brama-market.lviv.ua ви можете здійснити замовлення в онлайн-режимі. Для цього необхідно залишити заявку через форму. Якщо під час вибору виникають питання, телефонуйте: +38 (067) 348-83-99.

Маєте бажання на власні очі побачити як працюють ворота? Не можете обрати дизайн? Приходьте до виставкового залу «БРАМА-МАРКЕТ» в Івано-Франківську. Менеджер проконсультує та надасть необхідну технічну допомогу. Розташовані ми на вулиці Височана, буд. 16В.

Пропонуємо гаражні ворота з монтажем. Представляємо продукцію надійних європейських виробників. Виготовлення моделі за індивідуальними параметрами — 10 днів. Після цього за 2 дні доставляємо товар по Україні. Наша бригада встановлює браму за 5 годин.