Головна Безпека в місті Рейдерські послуги начальника ДВС Романа Литвина?

Рейдерські послуги начальника ДВС Романа Литвина?

25 вересня 2018 року у місті Тернополі на території приватного володіння відбулося рейдерське захоплення ділянки. Начальник Державної виконавчої служби м.Тернополя Литвин Роман Миколайович, зловживаючи своїм службовим становищем, під виглядом виконання рішення суду по знесенню приватного гаража, намагався знести огорожу та захопити приватну територію на користь іншої особи. До своїх неправомірних дій Литвин залучив “тітушок”, які за його особистим наказом агресивно себе поводили з власниками території, погрожували фізичною розправою і пошкодженням приватного майна. Ввівши в оману працівників поліції, та під їх прикриттям, нападники почали розправлятися з учасниками протистояння. 
На законну вимогу власників приватної ділянки пред’явити документи, які підтверджують правомірність дій, зі сторони Литвина Р.М. була категорична відмова. Він зухвало заявив, що має право знести всі споруди на приватній території, а лише потім власники зможуть оскаржувати його дії.
Лише з появою на місці інциденту старшого офіцера поліції Дідика І.П., Литвин пред’явив документи. Ознайомившись з документами, стало зрозуміло, що на цей момент проводилось справжнє рейдерське захоплення території, а не виконання судового рішення. Маючи досвід в таких оборудках, Роман Литвин швидко зорієнтувався у подальшому розвитку подій та, наказавши “тітушкам” припинити тиск на власників, змотався з місця події на власному авто.
Попередні “подвиги” Романа Литвина, який приймав участь у розгонах Тернопільського Майдану, квартирних оборудках та рейдерських захопленнях, на прикладі останньої спроби, закріпило за ним “почесне” звання “Чиновника часів Януковича”.
Як нам стало відомо, пан Литвин офіційно другий тиждень перебуває на лікарняному, але в цей час, за кошти платників податків, він здавав екзамен в м. Києві на Приватного виконавця та заробляв копійчину на рейдерських послугах.
Скільки ще люди будуть потерпати від неправомірних дій і як захистити власне майно від таких чиновників?