Головна Тернопіль Надал наказав “широко розрекламувати” конкурс букетів “Героям АТО”

Надал наказав “широко розрекламувати” конкурс букетів “Героям АТО”

nadal28 серпня 2015 року на території парку «Національного відродження» загальноміський огляд-конкурс букетів та квіткових композицій на тему «Героям АТО». Відповідне розпорядження підписав міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Управлінню освіти і науки взяти участь в організації та проведенні загальноміського огляду – конкурсу, а також залучити колективи шкіл і позашкільних закладів, підпорядкованих управлінню до участі в огляді-конкурсі букетів та квіткових композицій.

Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, управлінню соціальної політики, управлінню стратегічного розвитку міста, управлінню у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, управлінню економіки, промисловості та праці, управлінню транспорту комунікацій та зв’язку провести організаційну роботу щодо залучення комунальних підприємств міської ради та організацій для проведення загальноміського огляду-конкурсу букетів та квіткових композицій.

Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення провести організаційну роботу щодо залучення колективів медичних закладів, підпорядкованих відділу до участі в загальноміському огляді-конкурсі букетів та квіткових композицій.

Начальникам управлінь та відділів до 20.08.2015р. подати інформацію в управління культури і мистецтв щодо комунальних підприємств міської ради та організацій, які будуть брати участь у загальноміському огляді-конкурсі букетів та квіткових композицій» – йдеться у розпорядженні.

Надал також зобовязав відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації забезпечити широке висвітлення заходів, пов’язаних з підготовкою та проведенням загальноміського огляду-конкурсу букетів та квіткових композицій «Героям АТО».