Головна Політакценти «Інтер» спеціально поливав брудом членів «Народного фронту», – Р.Заставний

«Інтер» спеціально поливав брудом членів «Народного фронту», – Р.Заставний

Дискредитація представників «Народного фронту» була вигідна продюсеру телеканалу «Інтер» та її соратникам. У цьому переконані представники цієї політичної сили.

Після оприлюднення переписки екс-продюсера «Інтера», росіянки Марії Столярової, стали очевидними її контакти не тільки з Російською Федерацією, а й з народними депутатами Добродомовивм, Капліном та Бориславом Березою, розповідає член фракції «Народний фронт» Роман Заставний. Саме цих обранців та створені ними партії Столярова у листах називає своїми проектами.

«Листування М.Столярової підтверджує, що «Інтер» виконував вказівки Російської Федерації, дискредитуючи тих політиків, які займали принципову позицію щодо війни з Росією», переконаний Роман Заставний. Дискредитувати хотіли насамперед «Народний фронт» на чолі з його очільником. Проте Арсеній Яценюк поламав плани Кремля, добровільно звільнивши пост Глави Уряду для Гройсмана.

Розхитування внутрішньополітичної ситуації в Україні, впевнений Роман Заставний, в той час було особливо вигідне Кремлю.

«Народний фронт» звернувся в Службу безпеки та Генпрокуратуру з проханням розслідувати інформаційну політику «Інтера» та зв’язок його продюсера з Російською Федерацією. Проконтролювати хід перевірки попросили і Президента.

«Сьогодні ж українцям варто пам’ятати, що крім війни на Сході держави, на всій її території триває ще й гібридна, інформаційна війна. Тому особливо уважно слід розрізняти та аналізувати інформацію, яку люди отримують з екранів та сторінок газет», – наголошує народний депутат Заставний.