Головна Політакценти Який народний депутат з Тернопільщини найкраще працює?

Який народний депутат з Тернопільщини найкраще працює?

Рейтинги – ось що віднедавна яскраво характеризує діяльність українських політиків. Найчастіше в таких списках можна зустріти народних депутатів. І щоб не вірити виключно одному рейтингу (оскільки часто їх вважають замоленими якоюсь партією чи особою), беремо до уваги одрізу кілька найбільш відомих із них.

Починаємо з порталу VoxUkraine, який разом з «Економічною правдою» визначив нардепів, що найвідповідальніше голосували за важливі економічні закони. З тернопільських народних обранців найвищу сходинку там зайняв член фракції «Народний фронт» Роман Заставний. (http://www.epravda.com.ua/cdn/cd1/2016/02/90-ekonomichnyh-zakoniv-jak-za-nyh-golosuvaly-deputaty-rady/). Той же ж Роман Заставний виділився в кращу сторону на фоні земляків і на податковому порталі TaxLink, як надійний та дисциплінований член Комітету з питань податкової та митної політики – 6-й із 32-х (http://taxlink.ua/ua/news/top-10-nadijnih-deputativ-komitetu-z-pitan-podatkovoi-i-mitnoi-politiki-za-rezultatami-roboti-infografika.htm). І наостанок ще один рейтинг, в якому пан Заставний один з кращих завдяки своїй фракції. Адже саме «Народний фронт», як інформує «Слово і діло», виконав найбільше з даних виборцям обіцянок (http://www.slovoidilo.ua/2016/07/13/infografika/polityka/nazvani-najvidpovidalnishi-parlamentski-frakcziyi).
То ж наразі маємо такі результати по роботі народних депутатів з Тернопільщини. Як працюватимуть наші парламентарі далі – побачимо вже у вересні, коли розпочнеться наступна сесія Верховної Ради.