Головна Політакценти Про що Барна пише листи Хомінцю?

Про що Барна пише листи Хомінцю?

IMG_0801Голова обласної державної адміністрації Степан Барна звернувся до голови обласної ради Василя Хомінця з проханням скликати позачергову сесію Тернопільської обласної ради.

«Відповідно до частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розгляду важливих питань життєзабезпечення області, прошу скликати позачергову сесію Тернопільської обласної ради», – йдеться в листі.

Нагадаємо, 30 липня не відбулось четверте пленарне засідання 52 сесії облради через відсутність кворуму. Під час засідання планувалось розглянути окрім затвердження актуально та важливого перспективного плану формування територій громад Тернопільської області, зміни до обласного бюджету на 2015 рік, обласну програму розвитку автомобільних доріг загального користування в напрямку духовних центрів Тернопільщини (Марійський духовний центр у с. Зарваниця та Свято-Успенська Почаївська Лавра) на 2015 – 2017 роки, питання «Про проголошення 2016 року в Тернопільській області Роком козацької слави на честь Дмитра Вишневецького (Байди)», «Про внесення змін і доповнень до обласної програми підтримки осіб, які брали участь в антитерористичній операції, та членів сімей загиблих під час проведення антитерористичної операції на 2015-2019 роки» та інші не менш важливі для життєдіяльності області питання.