Головна Політакценти Порошенко більше не мільярдер?

Порошенко більше не мільярдер?

ПорошенкоДопоки провокатори розповсюджують стереотипи про заводи Президента Петра Порошенка в Росії, в реальному ж часі, у Севастополі кримська влада «націоналізує» майно Порошенка. Самопроголошений уряд півострова  на засіданні прийняв рішення «націоналізувати» завод Петра Порошенка «Севморзавод».

“«Все майно, яке знаходилося в Севастополі,  воно і було севастопольським, державним. Завтра розпочнеться інвентаризація всього майна. З понеділка почне реєстрацію підприємство – уже державне унітарне «Севморзавод». Я вже оповістив відповідні структури, і будемо робити все, щоб цей «Севморзавод» відродити. Сьогодні потрібно просто зайти туди і зрозуміти, що там діється – які договірні відносини, кому що в оренду здавалося, чиє майно, що розкрадено, що ні. Що взагалі там можна робити. Ми до цього інвентаризацію не проводили, але обстановку в цілому знаємо», – сказав так званий губернатор міста Сергій Меняйло, пише «Слово і діло».

“Петро Порошенко перестав бути мільярдером, хоча інші на його місці б продовжували збагачуватись. Зменшення статків Петра Порошенка – одне з найреальніших досягнень Революції гідності. Так і має бути. Наш Президент справді бізнесом не займається”, – підкреслює голова Тернопільської міської організації Партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», депутат міської ради Віктор Шумада.