Головна Політакценти Влада заганяє людей в комунальне ярмо

Влада заганяє людей в комунальне ярмо

????????????????????????????????????

Знущання влади над українцями триває, оскільки вчора, 9 червня, у Національній комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг повідомили – з 1 липня цього року нам усім доведеться майже вдвічі більше платити за гарячу воду і теплопостачання.

Про це повідомив керівник Львівської обласної партійної організації ВО “Батьківщина” Михайло Цимбалюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

“З огляду на нещодавнє подорожчання газу рішення НКРЄ – передбачуване. Проте у нинішніх соціально-економічних умовах така цінова політика влади просто вбивча для українців. Для того, щоб підняти тарифи спершу необхідно підвищити добробут громадян, а відповідно їхню платоспроможність”, – пише головний “батьківщинівець” Львівщини.

Михайло Цимбалюк також зазначив – влада так і не довела, що ціна на газ є економічно обґрунтованою. З огляду на все сказане вище, усі рішення НКРЄ ВО «Батьківщина» оскаржить в судах.

“Сподіваюся, нинішній владі вистачить розуму і совісті – не йти проти власних громадян і займатися знищенням українців, продовжуючи «тарифний геноцид»”, – резюмував М. Цимбалюк.