Головна Політакценти Бліхар відбріхується від скандалу листом “аноніма”

Бліхар відбріхується від скандалу листом “аноніма”

В тернопільських ЗМІ продовжується тема скандальної гулянки компанії Viknaroff в скорботну дату пам’яті жертв Голодоморів. Зокрема поширюється анонімний лист швидше за все написаний людьми причетними до роботи штабу Народного контролю від якого балотувався керівник віконної компанії, яка порапила у скандал – Володимир Бліхар.

В листі аноніма, йдеться про те, що наче б то дата обрана компанією Вікнарьов була обрана не випадково, адже це була єдина вільна дата в Концерт Холі Подолян, і діватися було нікуди:

Оскільки сам є бізнес -партнером компанії, то щорічно буваю в якості гостя на таких зустрічах. Щорічно! На таких корпоративах для клієнтів, працівників, партнерів компанії розігруються усілякі акції, конкурси і тому подібне. Як правило, такі зустрічі відбуваються у грудні. Цього року організатори влаштували свято 26 листопада, оскільки, як пояснили, саме це був єдиний вільний вечір у розкладі ТРЦ «Подоляни» (і до речі, запрошення були надіслані задовго до цієї події). нші дні були вже давно заброньовані. Тому організатори корпоративу й погодилися на 26 листопада” – виправдавує Бліхара анонім.

Далі веде мову про те, що ніби то в місті в цей день гуляли не одне весілля, працювали бари та ресторани. Ніхто не прпиняв роботу нічних клубів.

В цей день в Тернополі у всіх ресторанах (один новий навіть відкривали) гуляли гучні весілля, у кнайпах веселилася молодь, клуби працювали в звичному режимі. Але з подачі сайту «політтехнолога» (а парочка інших «змі», як вівці, підхопили бруд) вирішено було спаплюжити виключно одного депутата міської ради і бізнесмена (на підприємствах якого працюють сотні тернополян і отримують стабільні зарплати, що дає їм змогу утримувати свої родини в час, коли влада тільки забирає у своїх громадян), мецената” – бідкається анонім, забуваючи що Володимир Бліхар є фігурою політичною, а його дружина та головний маркетолог компанії Вікнарьов Олена Абакумова є лідером політичного руху Народний контроль, а це означає, що їхнє життя, поведінка, дії, вчинки є предметом підвищеної уваги суспільства, та як зазаначає автор “писак”, які уважно стежать за кожним промахом політиків, і не тільки пана Бліхара, і доносять суспільно важливу інформацію до виборців.

А гулянка, з відверто російською за духом Олею Поляковою в день пам’яті жертв Голодоморів це відвертий плювок в обличчя виборців, тернополян які довірили совї голоси Володимиру Бліхару, і ніякі відговорки в стилі це був єдиний день коли можна було влаштувати гулянку ніщо в порівнянні з загальнонаціонаональним днем скрботи яким депутат Бліхар просто знехтував.

 

.