Головна Події Водій “Аутлендера” заїхав під Іване-Пустівський потяг (фото)

Водій “Аутлендера” заїхав під Іване-Пустівський потяг (фото)

PM368image001Про зникнення з двору будинку автомобіля Мітцубісі Аутлендер родича повідомила 22 березня о 22.35 мешканка Тернополя. Жінка заявила, що її дядько, який проживає у смт. Велика Березовиця Тернопільського району, приїхав до обласного центру на закупи, а транспорт залишив в дворі на вулиці Леся Курбаса.

Водій знехтував правилами дорожнього руху та намагався переїхати залізничний переїзд, коли шлагбаум уже опустився, а збоку наближався потяг.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що родич поспішав і без повідомлення поїхав додому.

Повертаючись, чоловік о 21.20 потрапив в дорожньо-транспортну пригоду в смт. Велика Березовиця Тернопільського району.

За словами начальника лінійного відділу міліції Ярослава Матвійчука, водій знехтував правилами дорожнього руху та намагався переїхати залізничний переїзд, коли шлагбаум уже опустився, а збоку наближався потяг.

Завершити маневр чоловікові не вдалося. В його автомобіль врізалася електричка “Тернопіль – Іване-Пусте”. Швидкість потяга була невеликою і машиніст встиг застосувати екстрене гальмування. Водій не постраждав. На момент аварії в потязі були люди, але травмованих серед них немає також жоден із них до медзакладів не звертався.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частиною 1 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху.