Головна Новини 21-річна дівчина “закопала” до смерті залицяльника

21-річна дівчина “закопала” до смерті залицяльника

PM412image002Повідомлення про насильницьку смерть  54-річного  мешканця обласного центру надійшло на пульт чергової частини Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ від лікаря  швидкої допомоги. Медик констатував, що чоловік помер внаслідок численних травм і побоїв. Відтак, аби з’ясувати обставини смерті потерпілого, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери оперативно встановили особу підозрювану у скоєні важкого злочину. 

Як повідомив  начальник управління карного розшуку Степан Яцух,  до смерті потерпілого причетна 21-річна подруга дружини загиблого, мешканка Тернопільського району.

Відомо, що подружжя  приятелювало з  дівчиною давно, а напередодні трагедії жінки випадково зустрілися на ринку. Старша знайома запросила подругу в гості.  Молодиця охоче погодилася та ще й пляшку спиртного прихопила з собою.

Поки господар квартири  спав у сусідній кімнаті, жінки  почали пригощатися спиртним. Випивали-розмовляли, а через деякий час до них приєднався й чоловік. Хотів було позалицятися до гості, однак захмеліла молодиця відреагувала досить агресивно та вдарила його по обличчю. Відтак господар і  гостя почали сваритися. Словесна суперечка загострювалась. У запалі юнка грубо штовхнула залицяльника, а той, не втримавшись на ногах, упав. Тоді дівчина наче озвіріла: почала щосили копати ногами чоловіка в живіт та голову.

Примітно, що дружина навіть не спробувала  боронити судженого. Ображена на нього через залицяння до іншої, мовчки спостерігала, як подруга практично добивала нещасного. Згодом жінки просто покинули побиту жертву на підлозі та подалися в кафе випити кави.

Повернувшись увечері додому, дружина застала свого благовірного все ще на долівці, одначе живим. Той трохи оклигав та навіть попросив пити. Та під ранок потерпілому дуже погіршало й довелося викликати швидку. Медики, які приїхали на виклик, були шоковані побаченим – численні гематоми на обличчі та голові, вибиті зуби, переламані ребра і внутрішній забій життєво важливих органів. Травми виявилися несумісними із життям й у лікарні чоловік помер.

Правоохоронці затримали горе-подругу. Вона зізналася у скоєному, проте відібраного життя вже не повернути. Щодо підозрюваної слідчі відкрили кримінальне провадження, кваліфіковане за статтею 121 частиною 2 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Зараз жінка перебуває в ізолятор тимчасового тримання.