Головна Новини Ігорю Гереті встановили меморіальну дошку

Ігорю Гереті встановили меморіальну дошку

IMG_5763Меморіальну дошку Ігорю Гереті відкрили сьогодні, 27 березня, на стіні Тернопільської школи мистецтв. Її встановленню посприяв й народний депутат України від фракції “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА” Степан Барна.
Спільно з активом батьків учнів, владою та активістами вдалось встановити цей пам’ятний знак українському археологу,історику, громадсько-політичному діячу, поету і Заслуженому діячу мистецтв. Меморіальну дошку урочисто відкрили донька та онуки Ігоря Герети. На вшануванні його світлої пам’яті, читали вірші, молились і добрими словами згадували постать Великого митця і науковця.
– Згадую Ігоря Герету, його настанови і мудрі поради. Це багатогранна людина, котра вдало поєднувала громадську діяльність, творчість і науку. Десидент, автор енциклопедичних статтей, засновник і автор експозицій в музеях,археолог… – мабутні покоління мають знати про Ігоря Герету, його здобутки і неоціненну працю для нашої держави, – висловився на відкритті народний депутат України від Партії “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА”СОЛІДАРНІСТЬ” – Тарас Юрик

IMG_5763 IMG_5761 IMG_5766 IMG_5767 IMG_5776