Головна Новини У Тернополі від ураження струмом загинув підліток

У Тернополі від ураження струмом загинув підліток

22 червня близько опівночі до чергової частини Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення про нещасний випадок на вулиці Новий світ.  На вантажній цистерні смертельне ураження струмом отримав 16-річний хлопець. Ще двоє його товаришів – 1997 та 1998 років народження зазнали травм.

 

Як з’ясували поліцейські, хлопці ввечері поверталися з пляжу.  На Новому світі зайшли на залізничну колію і вирішили з екстримом пройтися по дахах вагонів. Чи молоді люди не бачили, що над колією проходить високовольтна лінія, чи знехтували правилами безпеки – невідомо, проте згодом з вагонів перебралися на цистерни, а вони вищі. Ураження струмом сталося миттєво.

 

Фахівці стверджують, що високовольтні лінії вражають і на відстані півтори метра, не обов’язково їх торкатися, а хлопці, залізши на цистерни,  були від лінії лише за двадцять сантиметрів.

 

Внаслідок ураження електрострумом 16-річний юнак загинув. Двом його друзям пощастило більше – хлопці залишилися живими, щоправда, сьогодні за їхнє життя борються медики.

 

Поліцейські з’ясовують обставини трагедії.