Головна Новини Тіло бійця який загинув 6 лютого сьогодні привезуть додому

Тіло бійця який загинув 6 лютого сьогодні привезуть додому

1426780220_1426062502_novak-ihor-287x300Тіло бійця 30-ої механізованої бригади привезуть на Тернопільщину завтра, 20 березня. Поховають його в рідному селі Оріховець, що в Підволочиському районі, у суботу, 21 березня. О 10.00 год ранку 20 березня його зустрічатимуть на мості через Збруч, між Підволочиськом та Волочиськом.

31-річний Ігор Новак зник ще 6 лютого під час боїв під Дебальцевим.

– Ігор був найстаршим сином у сім’ї, – розповідає подруга дитинства бійця Мирослава Балабан. – Загалом їх у сім’ї було троє братів. Усі – дуже розумні, їх завжди хвалили. Ігор отримав технічну освіту, одруженим не був. Їхня мама поїхала на заробітки в Іспанію, батько загинув. Тож хлопці всі – дуже роботящі та тямущі.

Коли Ігор зник, його брат зателефонував до хлопця, з чийого мобільного Ігор якось дзвонив.

– Той боєць сказав, що Ігор загинув, – розповідає далі пані Мирослава. – Він бачив, як снайперська куля потрапила тому просто в серце. Однак тіло знайти не могли, аж поки бойовики не віддали самі. Тоді ж в Дніпропетровську волонтерка упізнала серед тіл загиблих бійців Ігоря. Бачила його фото на сайті серед бійців, яких розшукують.

Згодом тіло Ігоря упізнав і його брат.

– Тіло бійця привезуть завтра, 20 березня, – розповідає далі пані Балабан. – О 10.00 год ранку його зустрічатимуть на мості через Збруч, між Підволочиськом та Волочиськом. Похорон відбудеться в суботу в його рідному селі Оріховець Підволочиського району. Початок о 12.00 год.

Джерело: “20 хвилин