Головна Новини Суддя, яка забороняла громадські зібрання під час майдану тепер масово повертає перевертнів...

Суддя, яка забороняла громадські зібрання під час майдану тепер масово повертає перевертнів в погонах

Автомайдан знайшов закономірність у рішеннях однієї судді Тернопільського окружного адміністративного суду. Спочатку Ольга Чепесюк забороняла громадські акції під час майдану, а нині повертає на роботу міліціонерів які не пройшли атестацію. Вона єдина із суддівського корпусу Тернопільщини внесена до “чорного списку” Майдану.

“Мова йде про суддю Тернопільського окружного адміністративного суду Чепенюк Ольгу Володимирівну. Чепенюк О. В. з 2012 року працює у Тернополі суддею, до цього працювала помічником судді на Волині, звідки сама й родом. З часу призначення суддею у Тернополі і до 2015 року Ольга Володимирівна бомжувала, адже згідно декларацій у Тернополі житло не винаймала, а власного немає.

У 2013 році суддя Чепенюк О. В. відзначилися тим, що в супереч більшості населення Тернопільщини не поділяла поглядів Майдану, а відтак судовими рішеннями обмежувала права на мирні зібрання.

Сьогодні Ольга Володимирівна продовжує працювати суддею як і ряд інших суддів, що увійшли до чорного списку Майдану. Більше того Суддя Чепенюк віднайшла нове хобі, тепер всупереч волі громади, вона відновлює на роботі колишніх мєнтів, яких атестаційні комісії Тернопільщини звільнили у зв’язку з їх невідповідністю займаним посадам, причетністю до корупційних схем та банальною тупістю.

Першим з легкої руки судді на посаді поновився Юрчак Валентин Михайлович начальник Чорківського райвідділу міліції. Богдан Федорович за час роботи в міліції особливого майна не нажив, володіє невеличкою квартирою у Чорткові, автомобілів його родина немає. Проте у процесі атестації стало зрозумілим чому. Юрчак Богдан Федорович у процесі переатестації проявив повне незнання законів та нерозуміння процесу переатестації в країні. Покровителі Богдана допомогли йому відновитися на посаді, адже декому вигідно щоб у новій поліції залишалися старі, тупі мєнти.

Ще один Чортківський міліціянт на черзі до судді Чепенюк, проте Ольга Володимирівна взяла паузу.

Бажаємо судді Чепенюк О. В. кидати тую справу і повертатися до себе на Волинь обробляти землі взяті її родиною в оренду.” – написали на сторінці  ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок