Головна Новини Спецслужби РФ хочуть зірвати мобілізацію панікою у соцмережах та підставними “солдатськими матерями”

Спецслужби РФ хочуть зірвати мобілізацію панікою у соцмережах та підставними “солдатськими матерями”

384637525Четрверту хвилю мобілізації яка розпочалася 21 січня на тернопільщині будуть намагатися зірвати російські спецслужби.

Експерти погнозують, що  інформаційно-психологічна операція відбуватиметься у кілька етапів. Російські спецслужби розгорнули цілу кампанію проти мобілізації.

Підготовку на полігонах мають пройти 50 тисяч солдатів і офіцерів. Усе це – настільки явна загроза для агресивної Росії, що в бій проти мобілізації кинули головне розвідувальне управління при Генштабі РФ, йдеться в сюжеті ТСН. Тиждень.

Сьогодні українців все активніше закликають опустити руки і відкосити від армії. У соцмережах ширяться десятки антивоєнних роліків, а тих, хто їх розповсюджує – сотні. Творці ботів не надто переймаються найпростішими правилами української мови: у більшості на сторінках антивоєнна риторика співіснує з паплюженням Майдану, “хунти” та українських генералів і з “офіційними” новинами терористичних республік. Це називається інформаційно-психологічною операцією, скорочено – ІПСО.

Джерела твердять, що над зривом мобілізації в Україні працюють дві групи ІПСО головного розвідувального управління при Генштабі Росії.