Головна Новини Свобода має взяти на себе відповідальність за деградацію комунальних установ

Свобода має взяти на себе відповідальність за деградацію комунальних установ

Сьогодні відбулось засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності. Шостим пунктом порядку денного був розгляд та затвердження статуту комунального підприємства Тернопільської обласної ради “Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр”, в.о.директора якого, за особистим лобіюванням ВО “Свободи” і Олега Сиротюка особливо, був призначений Володимир Іванович Демчишин.
Ми переконалися, що призначення на керівні посади людей за єдиним критерієм – НАШ (в даному випадку підтримки ВО”Свобода”), це деградація і стагнація комунальних установ. Тернопільська обласна ВО “Свобода”, повинна взяти на себе відповідальність за провал у роботі керівника даного підприємства, який не міг відповісти на елементарні запитання депутатів: чи була зроблена порівняльна таблиця (які пропонуються зміни у поданому статуті), чи потрібно перевести підприємство у галузеве підпорядкування відділу туризму ТОДА, яким чином, за новою редакцією, відбувається призначення керівника підприємства і т.д.? Крім того пан Демчишин не зміг сформулювати відповіді на запитання, які стосувалися діяльності підприємства: яка потреба додаткових коштів, необхідних для повноцінного функціювання, яка ставка керівника згідно штатного розпису, яка робота проведена протягом останнього часу на займаній посаді, які стратегічні плани на короткотривалу і довготривалу перспективу?
Як завжди свій підпис за НАШОГО горе-керівника поставили Олександр Башта, Олег Сиротюк, Володимир Мисик.
Думаю, тут теж буде багато коментарів від ВО “Свободи” щодо, на їх думку, необ’єктивності та упередженості, оскільки ми переконалися у їх популізмі (напівправда – сучасний метод пропаганди кацапів, москалів) та маніпулюванні фактами.
Тому ми, депутати ТОР фракції ПП “Об’єднання “Самопоміч”, вимагали і будемо вимагати забезпечення інтернет-трансляцій засідань постійних комісій Тернопільської обласної ради, щоби громада своїх героїв знала у лице!!!

Любомир Крупа