Головна Новини Народний депутат з Тернополя хоче вкрасти бюджетні гроші через суд

Народний депутат з Тернополя хоче вкрасти бюджетні гроші через суд

Вже майже всім тернополянам відомо, що колишній мер Тернополя, а сьогодні нардеп від «вмерлої» партії Яценюка, став власником центру Тернополя. Де він, пан Заставний, зробив ресторани і кафе. Але відкритим залишається питання – куди дивляться так звані правоохоронні органи?

Нагадаємо і акцентуємо увагу на одній, з поміж інших, оборудок екс-мера, – і досі виконавча служба та управління юстиції в особі (колишнього , за Януковича) начальника Другого відділу ДВС Тернопільського міського управління юстиції Юрій Коваль, а нині – заступник начальника управління Держвиконавчої службі на Тернопільщині, а також ще один начальник Другого відділу Роман Литвин, який особисто брав участь у квартирних оборудках. Щоправда, від обвинувачень відхрестився, зваливши усе на недолугогих колег. Його відпустили з миром – цап-відбувайло в управлінні не знадобився. Він і досі працює в Управлінні юстиції. І ще один «герой» – сьогодні Головне управління юстиції у Тернопільській області очолює Едуард Кольцов. Едуард Станіславович – особа відома. Відома, зокрема, дружбою з одіозним міліціонером Василем Пісним) не спромоглася за рішеннями судів «вибити» понад півтора мільйона гривень за фактично вкрадене майно і товари колишнього магазину «Світоч» в центрі Тернополя, де зараз чергова ресторація «Файного міста», яким володіє родина Заставного. Про це ще буде написано. Але Заставний пішов далі. Тепер він захотів гроші, мільйони гривень, з бюджету області. За приміщення, яке він, чи то пак, його родина, фактично вкрала у попередніх власників. Ба більше того – у колишніх власників магазину «Світоч» було вкрадено товари й обладнання на мільйони гривень.

Не зрозуміло, чому зараз нардеп Заставний з допомогою посіпак з контролюючих органів хоче ще й гроші з обласного бюджету??? Адже кошти він хоче від управління поліції і з казначейства, яке наразі очолює Петро Гринчишин, колишній заступник мера Заставного.

Схеми колишніх владарів Тернополя, залишилися, чи не так? Але цікаво? Одна суддя, щоб не брати на себе відповідальність, рішення не задовольнила.Фактично. Але Заставний знайшов вихід. І знайшов вихід на іншого суддю, повідомляє Тернопільський тиждень

31 травня має відбутися судове слухання з цього питання До речі, нагадаємо, буквально днями пан Заставний через проплачені ЗМІ заявляв, як він бореться з з прогнилою судовою системою в країні. Але от зараз саме він (точніше підприємство, яке зареєстровано на його дружину і синів), робить інше. Дивіться документи. Адже фірма «Ресурс Лімітед» на сьогодні належить саме родині Заставного. 31 травня о 10.40 годині в Господарському суді Тернополя буде слухатися ця справа. Тож, журналісти, які не куплені Романом Заставним, приходьте. Щоб тернополяни знали, як влада і далі покриває як колишніх, так і сьогоднішніх можновладців.