Головна Новини Мешканцям районного центру на Тернопільщині “вкладють в вуха” “рускій мір”

Мешканцям районного центру на Тернопільщині “вкладють в вуха” “рускій мір”

В районному центрі на Тернопільщині, а саме в Бережанах працює єдине розважальне проте російськомовне ФМ радіо – “Пятніца”. Мешканці районного ценру звнрнулися до Нацради з питань телебачення та радіомовлення та в Міністерство інформаційної політики, щодо ситуації яка склалася з єдиною Фмкою в Бережанах.

Митців запрошують до акції, яка покаже як насаджують “рускій мір” мешканцям Бережан.

Відтепер на кожну свою світлину з Бережанами буду додавати цю “симпатичну” наліпку, щоб “захистити” єдине в районі розважальне FM “радыо пятныцца” з його прекрасним на 95% російським постсовковим репертуаром середини 90-х (шафутінський, кіркоров, апіни-ляпіни і т.д.)

7348_966943476734428_3132553007216222121_n
“Нехороші” наївні люди спробували писати скаргу у нацраду України з питань радіотелемовлення та у Мінстець, але звідти їм дали рішучу відсіч і показали готовність захистити 99,9% україномовного населення району від спроб перешкодити радио пятницці нести у душі наших співгромадян добрий і світлий русскій мір у найкращих його проявах.
Тому прошу приєднуватись до акції бережанських (і не тільки) митців, фотографів, дизайнерів, працівників культури, журналістів і просто небайдужих громадян” –
повідомив митець Олег Шупляк.