Головна Новини Кременецький стрілець: в одного із голів РДА ніби то поцілив АТОшник

Кременецький стрілець: в одного із голів РДА ніби то поцілив АТОшник

У той час, коли офіційне слідство по справі стрільби у Кременці мовчить, посилаючись на таємницю слідства, фігуранти-підозрювані «бравадяться», переконуючи, що вони про це «ні слухом, ні духом», деякі подробиці тих подій виходять на «світ Божий».
У ніч з 17 на 18 вересня у центрі відпочинку «Панорама» відпочивала низка посадовців районного та, ймовірно, обласного масштабу. Згідний із головою Кременецької РДА С. Сімчуком: високопосадовців там не було, адже посада його рангу до таких не відноситься. Замовлення здійснювалося заздалегідь.
Як результат: у відділення Кременецької РКЛ привозять особу із кульовим пораненням з травматичної зброї. Зазначу, що поранення незначне, у район гомілки, із незначним проникненням кулі. Після операції, лікар заявив про це у РВ НП УМВС, відповідно до посадових інструкцій. Наряд, який прибув, почав проводити слідство, результатом чого стало відкриття кримінального провадження.
Працівники «Панорами» показів не дають: то відвернувся, то був в іншому залі і т.п. За неофіційною інформацією, правоохоронців випередили невідомі особи, які дали зрозуміти: «Мовчати!»
Знову ж таки, за неофіційною інформацією, потерпілою особою виявився голова Зборівської РДА І. Яворський. Доправлений у лікарняний відділ він був головою Кременецької РДА С. Сімчуком та «високим сивим чоловіком» (асоціації із міським головою Кременця не проходять – його знають, та і фізично на зустрічі не міг бути).
Хто стріляв, чому стріляв, чи були у даному інцинденті задіяні дані посадові особи – відповідь дасть слідство. Хоча спроби «замнути» справу або завести її в інше русло є. З останнього – у стрільбі є спроба все скинути на «атошника». Хоча ці хлопці такими «цяцьками» не граються: якщо палять, то з бойової.
Не стали зразками і голови РДА у питанні законослухняності: довгий період часу ніяк не могли дати офіційні покази правоохоронцям (навіть не знаю, чи дали на даний час).
27 вересня з джерел в ОУ УМВС з’явилася інформація, що дана справа закрита, у зв’язку із тим, що потерпілий (у даному випадку І.Яворський) написав заяву про «самостріл», а отже претензій ні до кого не має. Хоча слідство у ході дій має підтвердити або заперечити даний факт. Разом з тим, начальник Кременецького РВ зазначив, що справа ведеться і надалі.
Тобто запитань і надалі більше ніж відповідей.
Як би не було, для початку необхідно встановити особу, яка отримала поранення, факт стрільби у ресторані, а вже потім все інше. До поки дана інформація не буде оприлюднена офіційно, дана подія буде і надалі обростати чутками. А для осіб, прізвища яких з’явилися на шпальтах даного матеріалу, єдиний варіант для очищення свого імені – максимально сприяти слідству у його проведенні.

P.S. Прізвище «стрільця» нам відоме. Почекаємо офіційних результатів слідства.

Народна рада