Головна Новини В центрі Тернополя здають державні приміщення за безцінь?

В центрі Тернополя здають державні приміщення за безцінь?

Одразу п’ять об’єктів у Тернополі та області має намір передати в оренду Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області.

З метою встановлення банкомату в оренду пропонується частина нежитлового приміщення, площадка холу (вестибюль) перед центральним входом адмінбудинку загальною площею 2,0 кв. м, яке знаходиться у м. Тернополі по вул. Князя Острозького, 14. Об’єкт пропонується в оренду на 2 роки 11 місяців.

Для розміщення фірмового магазину вітчизняного промислового підприємства-товаровиробника, що виробляє товари, які не належать до підакцизної групи, в оренду пропонується частина приміщення адмінбудинку (цокольний поверх – 193,3 кв. м, перший поверх – 199,1 кв. м, другий поверх – 215,2 кв. м) загальною площею 607,6 кв. м, яке знаходиться по вул. Багата, 1, у м. Тернополі. Максимально можливий термін оренди об’єкта – 10 років.

У м. Монастириська (вул. Сагайдачного, 3) в оренду можна взяти частину нежитлової будівлі адміністративного будинку (на третьому поверсі) загальною площею 11,0 кв. м. Об’єкт пропонується в оренду з метою розміщення офісного приміщення на 2 роки 11 місяців.

У м. Кременець (вул Шевченка, 89) можна орендувати частину нежитлових приміщень (31,11 кв. м) адмінбудинку першого поверху (пам’ятки архітектури місцевого значення, охоронний № 178 М), у т. ч. 0,91 кв. м – площі спільного користування. Об’єкт пропонується в оренду з метою розміщення магазину торгівлі непродовольчими товарами на 1 рік.

Для розміщення ще одного магазину – для торгівлі одягом – в оренду пропонується частина нежитлових приміщень (26,87 кв. м) першого поверху будинку „Пошти”, у т. ч. 4,67 кв.м – площі спільного користування. Об’єкт знаходиться по вул. Д. Галицького, 89, у смт. Підволочиськ та пропонується в оренду на 1 рік.

Останній день прийому заяв про оренду – 10 жовтня 2016 року. Заяви приймаються за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області.