Головна Новини В центрі Тернополя затримали підозрюваного в резонансному вбивстві

В центрі Тернополя затримали підозрюваного в резонансному вбивстві

Підозрюваного в резонансному вбивстві демобілізованого військовослужбовця 12-го окремого мотопіхотного батальйону Збройних сил України (ЗСУ) Артема Приходько Артура Бірюка затримали в центрі Тернополя.

Запобіжний захід, два місяці тримання під вартою, йому обрав Шевченківський районний суд Києва в суботу, 2 квітня.

Чоловіка затримали напередодні ввечері в Тернополі. В суботу відбулося перше судове слухання. Захист можливого вбивці просила для нього цілодобовий домашній арешт. Звинувачення з таким проханням було заперечливо, мотивуючи це тим, що крім Бірюка у цій кримінальній справі проходить ще кілька людей – одного з них вже затримали, а ще один досі перебуває на свободі.

В цей же час, товариші по службі вбитого бійця проводять альтернативне розслідування, пише 112.ua. За їх словами, підозрюваний в причетності до вбивства, який знаходиться в розшуку, зараз знаходиться на тимчасово окупованій території України.

Нагадаємо, вчора, 1 квітня, затримали одного з розшукуваних підозрюваних, які брали участь у подіях, які привели до смерті Приходько – Артур Бірюк (раніше судимий житель Києва 1989 р.н.) Також у цій справі оголошено в розшук Євген Корнейко (киянин, 1992 р.н). Третій співучасник Вадим Козаченко з’явився з повинною.