Головна Новини В Кременці п’яний набив міліціонера

В Кременці п’яний набив міліціонера

МВСРозбірки зі співробітниками міліції, які перебували при виконанні службових обов’язків, вчора пізно ввечері затіяв у Кременці місцевий житель. 

Повертаючись з виклику, правоохоронці помітили трьох чоловіків, які розпивали алкоголь на зупинці громадського транспорту. Один з учасників слідчо-оперативної групи підійшов до порушників, як пізніше з’ясувалося, це був батько та двоє його синів, й зробив їм зауваження. Втручання міліціонера обурило одного з молодших чоловіків, й він ногою ударив правоохоронця у живіт. Помітивши це, до дебошира підбігли й інші співробітники райвідділу, відтак черговий удар випиваки дістався одному з них.

 Зрештою правопорушників доставили у райвідділ міліції, де взяли у них пояснення.

 Як повідомив начальник Кременецького райвідділу міліції ВолодимирГалевич, медики підтвердили, що дебошир та його родичі перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Інформація про дану подію внесена у Єдиний реєстр досудових розслідувань з правовою кваліфікацією статті частини 1 статті 345 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

 Ступінь тілесних ушкоджень правоохоронців буде встановлено у ході судово-медичної експертизи.