Головна Новини Всі подробиці вбивства Віталія Ващенка від вдови

Всі подробиці вбивства Віталія Ващенка від вдови

У вівторок, 31 травня, о 10 годині НВР «Правий сектор» організовує прес-конференцію в актовому залі «Руху України», що знаходиться по вулиці Гетьмана Сагайдачного 10.

Метою проведення конференції є висвітлення причин смерті кременецького громадського активіста Віталія Ващенка. Його було вбито 26 травня на подвір’ї власного будинку.

В ході прес-конференції обговорюватимуть останні конфлікти Віталія Ващенка, а також причини гальмування процесу розслідування вбивства. Режим внутрішньої окупації почав відкрито знищувати людей, які виступають проти корупційних схем, продажних суддів та хабарників-прокурорів. Це потребує особливої уваги ЗМІ та громадськості. Не дозволимо владі обманювати народ! Всі мають знати правду!

В обговоренні братиме участь дружина загиблого, представники громадських організацій НВР “Правий Сектор”, “Народна Рада”, ЦК “Азов”, “Автомайдан” та ін, лідер Центрального Штабу НВР ПС Василь Лабайчук, лідер ПС Тернопільщини Назар Сарабун, представник ПС Кременеччини Віталій Коник, керівник “Народної Ради” Віталь Савчук та волонтери.