Головна Новини На Тернопільщині лікар відмовився оглядати немовля бо святкував день народження

На Тернопільщині лікар відмовився оглядати немовля бо святкував день народження

В Копичинцях, що на Тернопільщині лікарка в свій день народження відмовилася проводити прийом 4 місячної пацієнтки.

“Хочу вам сказати сьогодні в нашої завідуючої дитячої лікарки день народженя. Принесла сьогодні на огляд дитину 4 місяці після температури Наталя Василівна відказалась оглянути дітей бо в неї сьогодні день народження мусили їхати в друге село щоб оглянули дитину . Дорогі мамусі не можна про таке мовчати бо якщо не ми то ніхто невідстоюватиме наших дітей не треба боятися бо діти саме дорожче що є у нашому житті” – написала Ира Кундис.

За словами матері, лікарка призначила курс лікування і сказала після прийому ліків прийти на огляд, проте, відмовилася приймати маму з немовялм мотивуючи це тим,що святкує день народження.

За словами лікаря: “Дитина Кундис Артем Вікторович ,15.01.2016 р.н., житель м,Копичинці вул,Б.Хмельницького 109,поступив в дитяче відділення Копичинецької КРЛ 18.04.2016 р. о 22.30 зі скаргами на підвищення температури тіла.Оглянутий черговим лікарем,госпіталізований зроблено жарознижуючу ін*єкцію.До ранку стан дитини був задовільним і у мами тривоги не викликав.Вранці зроблено необхідні аналізи,оглянутий лікарем стаціонару.Так,як дитина з двойні,і вдома залишився ще один хлопчик без материнського догляду,мама висловила бажання лікуватись в домашніх умовах.Це питання було узгоджено із сімейним лікарем,так як за лікування дітей вдома несе відповідальність сімейниу лікар(особливо ,коли дитина до року)
22.04.2016 р біля 09.30 год. мама Кундис з обома дітьми прийшла в дитяче відділення.На прохання оглянути дітей їй було рекомендовано звернутись в дитячу консультацію до СВОГО СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ”.